Sunday, November 30, 2008

mencoba..

this is my first attempt to start blogging..huhu..actually, dulu da mmg ade niat nak start, tapi sibuk je manjang.so, skang term break, adela mase cikit..huhu..kat kb ni ujan je manjang, terasa malas nk kuar, sbb lg syok rest kat umah, tgk tv..huhu.. term break yg sebulan ni kononnya dh plan byk benda..tapi xde satu pun yg dh gerak.
benda yg telah dipikirkan untuk di settlekan dlm cuti ni adalah seperti berikut:
-polish my mandarin n english as awell
-conquer my cravings..:)
-pikir pasal dilemma yg telah 2weeks menghantui i. adooo...hopefuly, cepat2la ditemukan solutionnya..skt jiwa kdg2 tersepit dln dilemma ni..huhu

ha..rasanya, ni aje benda yg di plankan for this momment..look simple right?haha..but, its hard to make a first move right??...heheh..oraite, try ur best nik alia!!! daaa..

2 comments:

-NuNa- said...

haha..ape yg dilema nye cik alia huhuhu

aliafahada said...

byk dilemma nye puan najihah oi..